Дорогі друзі!

Сьогодні чудове свято, тепле, душевне, затишне – Міжнародний День Родини! Той день, коли особливо хочеться прийти додому, обійняти рідних, поцілувати дітей, зателефонувати батькам і сказати ще раз, у сотий, у тисячний раз слова подяки, слова щирої любові!

Людині так закладено природою, бути в парі й продовжувати рід. Виховувати дітей, і в майбутньому радіти їхнім сім’ям. І так із покоління в покоління. Велика родина, або маленька. Багато дітей, або вони ще у планах. Поруч проживаєте, або життя розкидало по світу… Важливо знати, що, якщо ти хочеш почути рідний голос, досить набрати номер телефону, включити відеозв’язок, і через пару миттєвостей почути заповітне: «АЛЛО! Це ти! Скучили!». Побачити рідні очі, повні турботи, підтримки і розуміння.

В якійсь мірі, колектив можна прирівняти до сім’ї, великої, професійної. Ми проводимо близько 80% часу разом, на робочих місцях. Ми бачимо емоції один одного, знаємо про новини з особистого життя, по фото знайомі з дітьми, чоловіками, дружинам, вітаємо один одного зі святами. Дуже важливо в колективі, як і вдома, бути щирим, готовим підтримати, виявити турботу, увагу і підставити плече, якщо буде така необхідність.

Нехай у ваших родинах завжди панує мир, благополуччя, затишок і розуміння. Любові і процвітання вам!

Зі святом! Ваш UVK!